•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Nina Hofmann Küppers

Namn: Nina Hofmann Küppers

Född: 15 augusti 1988

Uppväxt: Stockholm

Bor: Visbohammar, GnestaNina fick sin första ponny när hon var sju år och har tävlat dressyr sedan hon var 9 år. Hon började på D-ponny och var med båda sin ponnier Vallery och Lassilo med i landslaget. De fick många placeringar och vinster både i Sverige och internationellt. När Nina var femton år började hon rida stor häst och med sin häst Leo af Magnushöj har hon varit med i alla tre landslagen först som junior, sedan som young rider och sist men inte minst medlem av seniorlandslaget. Nina har tagit många vinster och placeringar i alla kategorier både i Sverige och internationellt. Nina är den yngsta ryttaren någonsin i Sverige som vunnit Grand Prix och Nina och Leo har varit mycket framgångsrika.

Den stora höjdpunkten var en finalplats till världscupen. Idag är Nina i full träning mot OS i Rio med Lusingando. I stallet finns också ett antal yngre lovande hästar i åldrarna fem till tio år.

Om PS of Sweden säger Nina så här "PS of Sweden har en mängd fina och ”fiffiga” produkter, men det som mina hästar har uppskattat bäst är det nya anatomiska tränset med tryckfördelning, vilket gjort skillnad för ryttarkänslan."
 
 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen