•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Jacqueline Brooks

Namn: Jacqueline Brooks

Född: 15 september 1967

Uppväxt: Edmonton, Kanada

Bor: Wellington och Kanada

 Jacqueline Brooks har deltagit vid OS 2008 och 2012. Hon har tävlat i dressyr, varit tränare och coach i mer än 20 år. Under den tiden har hon kvalificerat sig för 1 WEG, 2 VM och två OS - på två olika hästar, Gran Gesto och D-Niro. Hon har även utbildat mer än 15 dressyrhästar till Grand Prix och är certifierad Equine Canada Competition Coach som har hjälpt många unga ryttare och seniorer att nå framgång i alla discipliner.


Jacquie är chefstränare vid Brookhaven Dressyr, som ligger strax utanför Newmarket Ontario, som hon äger och driver tillsammans med sina föräldrar och största fans, Eric och Mary. Där välkomnar hon kunder för utbildning och enstaka lektioner. Jacquie ses även ofta som gästtränare på clinics över hela Nordamerika där hon delar med sig av sin kompetens, erfarenhet och uppmuntrande undervisningsstil med ryttare och deras hästar.

 

 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen