•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Retur och byte

För att vara säker på att din storlek passar kan du prova dina produkter hemma i lugn och ro eftersom du som privatperson eller företagare enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal (2000:274) har rätt att ångra ditt köp. Skulle du vilja returnera dina varor måste du inom sju (7) dagar meddela oss om du tänker utnyttja ångerrätten. Varan måste vara i ursprungsskick och varorna måste återsändas väl förpackade. Fraktavgifter återbetalas ej och köparen står för returfrakt.

Vi ber er att inte skicka varan som rekommenderad försändelse och inte heller med DHL Servicepoint.

Det är viktigt att du bifogar ditt namn och adress samt vad du vill byta till eller vart du vill ha dina pengar tillbakabetalda vid en eventuell retur. Om du skickar din försändelse med avisering så hämtar vi i normalfallet ut paketet inom en vecka och ersätter dina utlägg inom 14 dagar från det att varan returnerats till oss.

Skickas en produkt tillbaka till oss för byte eller retur och produkten är använd skickas produkten tillbaka till kunden med en faktura på 150 kr för returfrakten och administration. Det är av yttersta vikt att produkten INTE är använd vid byte eller retur samt att alla lappar, kardborrefästen och plast (vid läderprodukter) finns med. 

Eventuella byten och återköp skickas till:
PS of Sweden AB
Runebergsgatan 44
611 37 NYKÖPING

Outlösta paket
För beställda paket som inte hämtas ut och kommer i retur debiteras en avgift på 350 kronor för att täcka utgifter för frakt, emballage och administration.

 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen