•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Daniel Martín Dockx

Namn: Daniel Martín Dockx

Född: 1 juli 1974

Uppväxt: Mijas, Spanien

Bor: Mijas, Spanien

 

 

Daniel Martin är född i Malaga 1974. Intresset för hästar startade tidigt och han började tävla som 12-åring. Han studerade i Marbella och efter gymnasiet började han arbeta professionellt som ryttare. Han har idag flera hästar i träning på elitnivå och driver ett stall i Spanien.

2011 började Daniel rida och tävla hingsten Grandioso. Han tränade hingsten för Jan Bemelmans. Efter bara en internationell tävling och några nationella tävlingar tillsammans som ekipage blev Martin Dockx och Grandioso ”Champions of Spain” på de nationella Dressyr mästerskapen i Toledo i oktober. Under 2012 fortsatte de att skaffa sig erfarenhet i Europa, med enastående resultat. I augusti 2012 blev ekipaget uttagna till att vara med i det spanska laget inför OS i London 2012 och slutade 29: e av 50 i London. Under 2013 rankades Martin Dockx och Grandioso som topp 25 i världen och har vunnit åtta av deras första åtta starter i Grand Prix med poäng sträcker sig till 72% i Grand Prix och 79% i Kur. 2013 representerade de Spanien i EM.

År 2013 rankades Martin Dockx och Grandioso som topp 25 i världen. De placerade sig som vinnare i åtta av sina första åtta tävlingar i Grand Prix. 72% i Grand Prix och 79% i Kur. År 2013 representerade de Spanien i EM.

I slutet av september 2014 tävlade Daniel hingsten Oxido i Toledo. Där deltog de i de Spanska nationella unghäst mästerskapen 7-9 år. Där placerade de sig på en fjärdeplats.  

2015 Grandioso och Dani Martin återvände till tävlingsarenorna för att vinna både Grand Prix och Grand Prix Special i dressyr Festival Madrid CDI3 *. Med ett resultat på 71,9, toppade de i en klass av 25 startande i Grand Prix, följt av seger i specialen med 72,35.

Dani Martin Dockx är en del av Hampton Green Farms team och tränar och tävlar för dem. Hampton Green Farm som verksamhet fokuserar på uppfödning, utbildning och tävling av P.R.E hästar i världsklass.

 

 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen