•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Emilie Nyreröd

Namn: Emilie Nyreröd

Född: 1987

Uppväxt: Skultuna

Bor: Skultuna

 Emilie fick sin första ponny när hon var 7 år. Ett litet gotlandsruss som var före detta travponny vid namn Leon. Han var till en början riktigt fräck och envis och Emilie kunde åka i backen både en och två gånger under en lektion. Hon fick redan då lära sig att med rätt grundridning, tålamod och en stor portion envishet kan man göra underverk med dessa djur. Vid 11 års ålder red hon SM på denna ponny och vann B-finalen!

Sedan dess har det rullat på i en rasande fart! Emilie har ridit i landslaget och kommit sjua på EM med ponnyn Tim, tagit brons på Young Rider-SM och guld på lag-SM med hästen Milca och samtidigt ridit ett helt gäng med unghästar i de olika championaten.

För snart tre år sedan kom hästen med stort H in i hennes liv. Tack vare Miata har hon utvecklats i sin ridning och fått uppleva mer än hon någonsin vågat drömma om. Emilie har ridit flera Grand Prix på över 70 %, blivit placerad i internationell konkurrens, tävlat i Aachen som U25-ryttare och vunnit Lövsta Future Challenge i Globen. Nu är hon senior och ingår i B-landslaget och hon har blivit uttagen att representera Sverige vid två NM. I år tog Sverige NM-guld med laget, och Emilie blev nia individuellt.

Förutom Miata har hon ett helt gäng med fina unghästar i stallet, bland annat U.Bolt som blev uttagen till årets unghäst-VM. I skrivande stund väntar avelschampionatet i Flyinge dit Emilie har fyra unghästar kvalade. Förra året kom hon tvåa i 4-årschampionatet med U.Bolt och tvåa i 3-årschampionatet med Messi Äng!

Nu satsar hon vidare mot ännu bättre resultat med Miata och drömmen är att få upp någon av hennes yngre förmågor i Grand Prix!

Emilie använder PS of Swedens träns och kandar på sina hästar och hon tycker att alla har känts otroligt nöjda och tillfreds med denna typ av huvudlag. Hon tillägger också att PS of Swedens träns och kandar är av bästa kvalitet och med flera olika funktioner som ger bästa komfort och känsla för hästen!    

 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen