•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Friends of PS of Sweden 


Här är de ryttare som vi tror extra mycket på och som vi väljer att stödja i deras satsning mot framtida framgångar. Samtliga ryttare är dedikerade PS-användare och vi är extra glada att få samarbete med dessa ryttare och verksamheter. Paulinda Friberg
Dressyr

Paulinda Friberg ingår sedan i april 2015 i svenska landslagets spetstrupp i dressyr med Världscupsfinalen i Las Vegas 2014 som höjdpunkt. Pulinda var även reserv under EM i Aachen 2014 och älskar våra träns och kandar på sitt känsliga sto Di Lapponia. Linda Melin

Hoppning

Linda har funnits med sedan PS startades år 2011 och har tävlat framgångsrik upp till 1.50 både i Sverige och internationellt. Linda red även EM i fälttävlan som YR.

Johanna Due-Boje

Dressyr

Johanna ingår i B-truppen till landslaget med sin egenutbildade Don Corleone som hon haft sedan han var tre år gammal. Hon har startat internationell Grand Prix med vinst samt fått representera Sverige vid Nations Cup i Hickstead, England. Johanna rider även unghästar i olika åldrar både i Falsterbo och Breeders och hon har sin bas i Skåne.


Malin Nilsson
Dressyr

Malin är beridare hos Patrik Kittel på Outstanding Stables i Tyskland. Där har Malin mellan fyra och fem hästar, som går från St. Georg upp till Grand Prix, i träning. Malin vann också femårsklassen i Falsterbo sommaren 2015. Malin är även en uppskattad unghästutbildare och hon använder våra produkter på alla sina hästar. 

Sofie Lexner

Dressyr

Sofie är chefsberidare på Christinelund Dressage i Skåne. Verksamheten består av att utbilda och utveckla dressyrhästar till Grand Prix-nivå samt att delta i och representera Sverige vid internationella mästerskap. Sofie är väldigt förtjust i våra träns och kandar.Caroline Andersson

Hoppning

Ryttarinnan Caroline Andersson är en av Sveriges kommande talanger som är uttagen till "Talang Skåne" satsning inom hoppning. Hon satsar stort på sin ridning och har idag flertalet hästar hon utbildar och tävlar både i Sverige och utomlands. Caroline har sin verksamhet i Skåne.
 
 

Emelie Aldenfalk

Dressyr

Emelie Aldenfalk har stora framgångar upp till Intermediare I med sin häst Winton. På Ridsportsgalan 2014 utsågs Emelie till Morgondagens stjärna. Emelie Aldenfalk ingår i utmanartruppen för Young Rider-landslaget. Skillinge Dressyr
Dressyrverksamhet

Skillinge Dressyr älskar hästar och har dressyrsporten som passion. Visionen är att satsa på förädling, träning, tävling med hästar av högsta kvalitét. PS of Sweden samarbetar med Skillinge Dressyr och förser deras hästar med träns och kandar.
Maria Östman
Hoppning

Maria red tidigare PS egen häst Mallou C framgångsrikt och driver eget utbildningsstall i Skåne efter att ha jobbat hos Rolf Göran Bengtsson i Tyskland. Maria har flertalet placeringar upp till 1.45 både i Sverige och Internationellt.  
Tove Melin

Dressyr

Tove siktar mot toppen som U25-ryttare och sedan därefter på seniornivå mot de stora mästerskapen i dressyr. Tove älskar att utbilda hästar i olika åldrar samtidigt som hon ständigt jobbar för att utveckla sig själv som ryttare. Tove har flertalet framskjutna vinster och placeringar upp till Grand Prix.Nicke Borg
Ryttare och rockstjärna

Nicke är inte bara frontman i rockgruppen Backyard Babies, han är även en passionerad hobbyryttare som fick sitt stora genomslag under Stjärnornas hoppning i Sweden Horse Show 2014. Nicke rider bl.a. med Perfect hand för att skydda sina handleder.


Anna Wallberg / AP Ridutveckling
Tränare

Anna Wallberg driver företaget AP Ridutveckling där hon erbjuder ridutbildning upp till avancerad nivå. Ridutbildningen sker på Antuna Gård, 5 minuter från Upplands Väsby centrum i norra Stockholm. PS of Sweden samarbetar med Anna och AP-ridutveckling och alla verksamhetshästar bär idag PS-träns. Anna är även ansvarig för Stjärnornas hoppning på SHS.Natalie Oldfors
Dressyr 

Satsande dressyrryttare som nu tagits ut till Svenska dressyrlandslagets utmanartrupp. Det stora målet är att ta en plats i OS i Rio de Janeiro 2016. Sin Grand Prix-häst, Winnie B, har hon utbildat själv från grunden. Natalie driver en anläggning i Kungsbacka och hon rider med PS träns eftersom hästarna verkligen utvecklas bra med dem. 


Jessica Kozel

Dressyr 

Jessica arbetar som beridare i Lisa Wilcox´s stall i Wellington, Florida. Hon är en tävlingsryttare på Grand Prix-nivå. Jessica har även egen verksamhet med flertalet hästar i träning och hennes hästar, precis som Lisas, går alla med PS-träns och kandar.

Heather Mason

Dressyr

Heather är en Grand Prix-ryttare i det amerikanska dressyrlaget. Heather driver Flying Chamge Farm i Tewksbury, New Jersey, och har tävlat väldigt framgångsrikt i alla typer av internationella mästerskap. Heather och alla hennes eleve rär numera PS-beroende, vilken vi såklart gillar...


Leah Lang - Gluscic
Fälttävlan

Leah är en framgångsrik fälttävlan's ryttare baserad i USA, med många uppkommande unghästar som visar stor potential. Hon har utbildat dem alla helt själv från grunden, från mycket lovande 4 åringar till sin 3 stjärniga partner, AP Prime. Hon hoppas på placering i nästa års Rolex CCI ****, vilket kan ge henne en plats i det prestige fyllda, US High Performance Program. Sedan Leah bytt ut samtliga träns i sadelkammaren har hennes hästar börjat prestera ännu bättre.  
Jane Bistline
Dressyr

Jane har en underbar anläggning i Wellington, Florida. Hon är ägare till de vackra hingstarna Armas Charneco and Encanto XI. Encanto är en hingst med internationella Grand Prix meriter och deltog bl.a. i OS i London 2012. 


Shannon Lee Dueck
Dressyr

Shannon Dueck har representerat Kanada vid pan Am Games, VM och Världscuper och otaliga nationella och internationella tävlingar. Hon tränar och utbildar elever upp till Grand Prix från hennes gård i soliga Wellington, Florida. Jessica Jo Tate
Dressyr

JJ Tate är med i det amerikanskt dressyrlaget. Hon är stationerad i Maryland samt i Wellington, Florida under tävlingssäsongen och är en väldigt uppskattad tränare. JJ ger också många clinics runt om i hela USA.Karen Lipp

Dressyr

Karen Lipp är en välkänd dressyr ryttare som har tävlat och vunnit flera nationella och internationella tävlingar. Baserad i USA.
Alexandra Duncan

Dressyr

Alexandra, kallad Alex, har vunnit många Grand Prix-tävlingar i Wellington i U25 samt ett flertal tävlingar i Europa. Alex är rankad 4:a i världen för unga ryttare. Uttagen att tävla för Kanada i OS i Rio 2016. Alex upplever en enormt förändring på sina hästar när hon använder PS-träns och kandar.  


Rikke Poulsen

Hoppning

Dansk dressyr och hoppryttare. Efter sin tränarutbildning var klar jobbade Rikke 3 år på "Stutteri Ask" i Danmark. Efter det flyttade hon till Belgien och jobbade för Ludo Philippaerts. 2008 gick flytten till USA där hon byggde upp sin egen verksamhet i vilken hon utbildar och säljer hästar. Den finns på en vacker gård i Wellington.  Nataly Leibovitz

Hoppning

Nataly är en israelisk ryttare som är baserad i Wellington, Florida. Nataly tävlar för Israeliska landslaget och utbildar och tävlar idag många yngre hästar. Nataly är två gånger israelisk mästare i hoppning och har representerat Israel vid Youngst Rider VM.
 
 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen