•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Geir Gulliksen

Namn: Geir Gulliksen

Född: Januari 1960

Uppväxt: Ålesund, Norge

Bor: Drammen, Norge

 Geir Gulliksen är minst sagt en väldigt rutinerad hoppryttare. Han har deltagit flertalet världmästerskap, europamästerskap, världscup-finaler och olympiska spel. Geir är nio gånger Norska Mästare i hoppning och är med på listan över den 100 bästa ryttarna i världen.

Geir driver sin verksamhet i Drammen i Norge och startade sin karriär när han bara var 12 år gammal. Han har byggt upp sin verksamhet från två tomma händer. han köpte sin första häst för ena ihopsparade pengar och har jobbat sig upp mot den absoluta världstoppen. Geir inledde sin verksamhet med att tävlingsrida sina och andras hästar och att köpa in och sälja hästar och däremellan är han en väldigt uppskattad hopptränare. 

Idag tävlingsrider Geir fortfarande på absoluta toppnivå och har över 200 resdagar per år. 

"Jag har märkt en enormt positiv skillnad på mina hästar och jag upplever att de är trevligare att jobba med från marken. Många hästar har blivit som "förbytta" sedan jag bytte ut mina träns mot PS-träns. Dessutom älskar jag Snap It-lösningen på förbyglarna." 


 

   

 
 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen