•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Melissa Taylor

Namn: Melissa Taylor

Född: 1987

Uppväxt: Florida

Bor: Florida, USA

 Melissa Taylor är Internationell Grand Prix-ryttare och tränare. Hon började träna med den danska OS-deltagaren Lars Petersen 2002 och gjorde sin Grand Prix-debut samma år med sin häst Cidor. Sedan 2005 har hon tävlat på USEF Dressyr Festival of Champions många gånger med sina hästar Succes, Schumacker Solyst, Dacardo och Chicco Roslev. Melissa och Schumacker har nått fina framgångar som ersättare under Pan American Games i Rio de Janeiro, Brasilien 2007. Hon och stoet Shantiania har klättrat i nivå och de uppnådde 70 procent i mars 2015 i Prix St Georges på Adequan Global Dressage Festival i Wellington, Florida.


Melissa äger och driver Legacy Farm som är en anläggning baserad i Loxahatchee, Florida, med maken Lars Petersen. Hon sköter driften av anläggningen som omfattar schemaläggning, lektioner och kurser. Melissa och personalen på Legacy Farms arbetar enligt mottot att se till att alla behov hos hästar och ryttare är uppfyllda. Och precis som Lars, är Melissa uppe före gryningen och utbildar sina egna hästar innan hennes "verkliga arbetsdag" börjar.
 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen