•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Vi tror på utveckling - och tänker leda den!


Vi ser ödmjukt på livet men är inte rädda för hybris. Vi tycker inte om dogma och tycker att en uppdaterad och mer modern version av Jantelagen bör finnas i varje ryttares huvud. En ny version – Jantelagen 2.0 - som ersättning för den gamla som säger åt oss att vi inte ska tro att vi är något. För det är vi. Och vi ska tro att vi är något!

Vi är ett fantasifullt, kreativt och modigt företag. Byggde vi hus skulle vi bygga världens högsta hus. Det skulle vara vårt signum i vår strävan att driva utvecklingen framåt och ge något tillbaka till ridsporten som tack för allt gott den gjort och gör för oss.

Allt började ganska nyligen. I juli 2011 blev vi ett aktiebolag - PS of Sweden AB - och sedan dess har allt gått i en rasande fart. Utåt sett alltså. Varje enskild produkt genomgår en utvecklingsprocess som i genomsnitt tar ca 10 månader. Varje millimeter ska vara genomtänkt och även om funktionen är det absolut viktigaste i allt vi producerar så gör vi aldrig avkall på utseendet eller kvaliteten. Det får helt enkelt ta den tid som krävs att ta fram de bästa produkterna. Inåt sett alltså. Under tiden vi arbetat med att utveckla våra produkter har vi byggt upp ett otroligt kontaktnät över hela världen och ju hårdare vi jobbar desto närmare kommer vi vårt mål att finnas representerade i alla stora ridsportnationer världen över.

Men vad menar vi då när vi säger saker som att "vi inte tycker om dogma" och att vi "inte är rädda för hybris"? Jo, i våra huvuden är allting så lätt. Vi sparkar igång en process, testar, gör om, testar igen, gråter, skrattar och svär över kinesisk förhandlingsteknik. Men oberoende av om vi möter med- eller motgång så tappar vi aldrig drivet. Vi har satt vår målsättning högt eftersom vi gillar att ha det så. Vi struntar i alla "nej", "oj" och "men ska ni verkligen..." som vi möter på vägen. Dogma är ett uttryck för att fokusera på omgivningens tankar och åsikter och inte på sina egna, vilket vi slutade med för länge sedan.

Vi har hittat vår väg och just nu har vi våra Nike Air på och springer fram i en rasande fart. 

Besök gärna vår butik och showroom i Nyköping där du kan handla alla våra produkter direkt!

Företagsuppgifter
PS of Sweden AB
Runebergsgatan 44
611 37 Nyköping

Telefon: 0155 - 48 07 55 (vardagar kl. 9:00 - 16:30)
E-post, kundserivce: support@psofsweden.se
E-post, övriga ärenden: info@psofsweden.se

Bankgiro: 632-4370
Org.nr: 556859-4583
Kontonr: 1368-03-15295
Bankgiro 632 - 4370

IBAN: SE61 1200 0000 0136 8031 5295
BIC/SWIFT: DABASESX
VAT-number: SE556859458301

Innehar F-skattebevis

 


 

 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen