•        Fri frakt vid köp över 2000 kr
  • Leverans inom 1-3 dagar*
  • 14 dagars öppet köp
  • Handla tryggt & Säkert
  • Support: support@psofsweden.se / 0155 - 48 07 55
Sök:
På svenska In English
Priser i: 

Villkor

För din trygghet!

I samtliga priser ingår moms på 25 %. Frakten inom Sverige kostar för närvarande 49 kronor. Om du handlar för mer än 1500 kronor är din beställning fraktfri. Vi har ingen minsta ordergräns utan du väljer själv hur många produkter du vill beställa. Vi reserverar oss för eventuella prisjusteringar, lagerändringar och uppenbara skrivfel. PS of Sweden kan inte hållas ansvarig för omständigheter vi ej råder över. DHL anlitas för transport av brev och paket inom Sverige och vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Är du under 18 år krävs godkännande av målsman för att genomföra ett köp. I de fall fakturorna betalas efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta med referensränta + 9,00 %. Genom att beställa i vår webbutik har du godkänt köpevillkoren som finns på psofsweden.se. De ridskolor/verksamheter/återförsäljare som köper varor från denna hemsida godkänner i och med köp att deras verksamhetsnamn kan komma att publiceras på hemsidan.

Vi erbjuder Klarna eller PayPal som betalningsmetod. Där kan du välja mellan faktura, kortbetalning eller delbetalning. För våra kunder utanför Sverige erbjuder vi Klarna och PayPal för kunder bosatt i Finland, Danmark och Norge och PayPal för övriga länder.

Observera att produkterna kan vara extrautrustade på vissa bilder och det är artikeltexten som beskriver den korrekta varan.

Retur
Du har som privatperson enligt lag (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal rätt att ångra ett köp. Du måste inom sju (7) dagar meddela om du tänker utnyttja ångerrätten och varan måste vara i ursprungsskick. Varorna måste återsändas väl förpackade. Fraktavgifter samt ev. andra avgifter återbetalas inte och köparen står alltid för returfrakt med valfri distributör. Om du skickar med ombud hämtar vi ut paketet snarast men alltid inom 14 dagar från det att vi får avin. Pengar för retur återfås inom 14 dagar från det att vi har varan i retur förutsatt att korrekta bankuppgifter bifogas. Vi ber er att inte skicka varan som rekommenderad försändelse.

Eventuella byten/returer skickas till:
PS of Sweden AB
Runebergsgatan 44
611 37 Nyköping
Sweden

Skickas en produkt tillbaka till oss för byte eller retur och produkten är använd skickas produkten tillbaka till kunden med en faktura på 150 kr för returfrakten och administration. Det är av yttersta vikt att produkten inte är använd vid byte eller retur samt att alla lappar, kardborrefästen och plast (vid läderprodukter) finns med. 

Outlösta paket
För beställda paket som inte hämtas ut och går i retur debiteras en avgift på 350 kr för att täcka utgifter för frakt, emballage och administration.

Frakt och emballage
Expressorder betyder att vi skickar alla beställningar som inkommit innan kl. 12.00 samma dag och vanligtvis når varorna kunden redan dagen efter. 
Kostnaden för frakt inom Sverige ligger f.n. på 49 kr. Du får dina produkter fraktfritt vid köp över 1500 kr. Vi anlitar DHL, med mail- eller smsavisering (förutsatt att du angivit korrekt mailadress och mobilnummer), för leverans. I vissa fall anlitas även Posten. Av miljöskäl används i första hand återvunnet förpackningsmaterial och emballage. Tull- och införselmoms samt eventuella övriga utgifter i samband med leverans utanför Sverige åligger kunden att betala.

Leveranstid
Din försändelse skickas snarast efter beställning/betalning och normalt levereras den inom 1 - 4 arbetsdagar. Vid kampanjer förbehåller vi oss rätten till längre leveranstider. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter. Detta meddelas dock snarast och du kan då välja att invänta leverans eller annullera din order.

Övrigt
psofsweden.se tar inte ansvar om någon olycka skulle inträffa i samband med användandet av våra produkter. Tänk på att läder är ett material som kan färga av sig på schabrak, ridbyxor och dylikt. Vi ansvarar inte för köp eller andra uppgörelser mellan kund och våra återförsäljare. Vi rekommenderar att alltid låta det sunda förnuftet styra. 

Pärlor, kristaller, nitar och övrig utsmyckning på exemplevis pannband är enbart för dekoration. Denna utsmyckning är väldigt ömtålig och om dekorationen går sönder kan detta ej anses vara en defekt på varan och kan ej reklameras.

Force Majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken inte skäligen kunnat förutses, som påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, och som gör att vi inte kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall sådan händelse utgöra grund för att PS of Sweden befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

 

Om oss

PS of Sweden är världsledande inom design och produktion av anatomiska träns. Vi erbjuder även en lång rad andra egenutvecklade, unika produkter till ryttare och hästar som säljs över hela världen.

Till toppen